![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam nastepujacy problem Wysylam maila przy pomocu tego kodu
I nie mam polskich znakow w tresci Dodam tylko ze np w gmailu mialem polskie znaki bez ustawiania naglowka, kodowania tematu itp , a squirre mailu i onecie juz byly krzaki kodowanie strony mam ustawione na utf-8 Prosze o pomoc , wiem ze bylo walkowane milion razu probowalem z paroma kodami z tego forum i nic nie pomoglo... |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
ustaw takie nagłówki. http://piotrooo.com/2009/02/mail-w-php/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na gmailu dziala
natomiast w squirre mail i roundcube sa krzaki ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
a jak masz kodowanie pliki (nie strony tylko pliki *.php)?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
wklepalem
Configuration PHP Core default_charset no value
Wysyłam tak maila i działają polskie znaki na gmailu,onecie,wp,o2 kliencie poczty opery oraz outlooku nie dzialaja mi znaki w programach webmail typu squirrelmail ,roundcube, atmail nie wiem jak sobie z tym poradzic, jakies pomysly ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:29 |