![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2009 Skąd: Bielawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem początkujący na tym forum, dlatego witam wszystkich:) Mój problem jest następujący: Do dynamicznego otwierania podstron użyłem PHP:
Strony przełączają się, jednak w start.php wyskakuje: Notice: Undefined index: what in C:\wamp\www\test\index.php on line 71 Zdaję sobie sprawę, że jest to wina tego, że $_GET nie przyjmuje wartości na stronie startowej, jednak nie mam pojęcia jak to zrobić :/ . Dla ciekawostki dodam, że jak w przeglądarkę wpiszę "...index.php?what=NULL" to wtedy jest OK. Teraz moje pytanie brzmi, jak zrobić, żeby plik start.php wyświetlał się bez ostrzeżeń na stronie głównej, kiedy zmienna _GET nie ma jeszcze żadnej wartości? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@m_w111 nie wcinaj się w tematy. Wydzielam posty do oddzielnego tematu.
@piotrooo przeciez twoj kod też wygeneruje E_NOTICE ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2009 Skąd: Bielawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie pomogło, dalej wyskakuje ostrzeżenie. Masz może jakieś inne rozwiązanie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no przeciez napisalem ze nie pomoze:
Cytat @piotrooo przeciez twoj kod też wygeneruje E_NOTICE ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dziękuje za szybką odpowiedź, teraz śmiga
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 20:17 |