![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam domene w home np. domena.pl i teraz wszystkie obrazki itd z amazona wyswietlane sa w postaci http://s3.amazon.itd... czy da sie zrobic tak zeby nie bylo widac ze obrazki ladowane sa z amazona? Z gory dzieki za odpowiedz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz sobie chyba zrobić skrypt np. obrazek.php, który będzie pobierał za pomocą get'a interesujący cię obrazek ale bez s3.amazon i potem doklejał to i wyświetlał. Dalej tam gdzie masz wyświetlanie obrazka dajesz:
Chociaż nie jestem pewny czy to będzie działać. Ten post edytował Blame 13.12.2009, 14:32:02 -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz w opcjach domeny ustawić rekord CNAME o nazwie np. obrazki.twojadomena.pl i wartości s3.amazonaws.com (czy jaki to adres jest)
Ewentualnie to co Kolega wyżej napisal, z tym że w tym pliku php musisz ustawić odpowiedni naglówek (image/jpg itp) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozwiazanie Blame ma jedna małą wadę.
Wykorzystujesz przy nim transfer amazona jak i homa. Kto za to płaci ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 08:18 |