![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam mniej więcej taki układ katalogów \www\system\cms\ - tu znajduje się mój CMS jako wydzielony katalog wirtualny w apache \www\system\stronka\ - tu znajduje się stronka zarządzana z cms-a również jako wydzielony katalog wirtualny w apache \www\system\upload\ - tu znajdują się pliki jakie można dodać z poziomu CMS i pobrać ze stronka. Folder ten zawiera podfoldery np. rozklad_jazdy, plan_jazdy W stronka mam zrobione wyświetlanie plików w postaci: Dodatkowo zliczam sobie pobieranie plików w pliku liczplik.php który ma taka zawartość:
Gdzie: $tab['sciezka_pliku'] to wartość pobrana z bazy = ../upload/rozklad_jazdy $tab['nazwa_pliku'] to wartość pobrana z bazy = Linia5.xls I co ciekawe jak widać w powyższym kodzie za pomocą date wyświetlam datę aktualizacji pliku jak nazwę linku i to działa bez problemu (sprawdzałem jeśli usunę plik z folderu upload/rozklad_jazdy/Linia5.xls to data nie jest wyświetlana więc się tam dostaje). Problem polega na tym że plik Lini5.xls nie jest pobierany po kliknięciu na link. ![]() Przeglądarka zwraca że link jest uszkodzony. Dzięki za wszystkie uwagi i sugestie . -------------------- Tomekn
tomekn@onet.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Wspieram:
dotnetomaniak.pl && eathena.ws |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaczyna się coś dziać tylko w zawartości pobranego pliku widzę sieczkę zamiast czytelnych danych.
-------------------- Tomekn
tomekn@onet.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:36 |