![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Tworzę stronę na której będzie między innymi stronicowanie. W operze napotkałem na problem dla mnie nie do pokonania bez czyjes pomocy. Wygląda to mniej więcej tak
(IMG:http://img696.imageshack.us/img696/8626/stronicowanie.jpg) Początek <span> z liczbą 18 pozostaje w poprzedniej linii. w innych przeglądarkach do nowej linii jest prsenoszona cała 18-stka razem z tłem. A tu fragment kodu tej strony i css Css:
Może ktoś będzie wiedział co można z tym zrobić Ten post edytował czarek1986 11.12.2009, 13:49:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już próbowałem z tymi displayami. Przy inline nic się nie zmienia bo elelementy span zachowują się tak samo jak i bez tego atrybutu. W przypadku display : block i float:left jest taki problem ze te numery które są przerzucane do nowej lini nie są wyśrodkowane jeśli jest ich mniej niż powyżej.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 22.01.2009 Skąd: Blachownia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 Te powtarzanie klasy bar_item wygląda tragicznie!
2 Tam span jest zbędny. Dla #navigation_bar a dajesz: display inline-block, margin i co tam chcesz. Dla ie wymusić musisz za pomocą display inline i tym (czymś) zoom: 1 I Problem z głowy, robiłem tak nie raz i działa - jak nie to znaczy, że coś zepsułeś lub masz nie poprawny kod (W3C) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:36 |