![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chciałem, żeby po opuszczeniu przez użytkownika strony załadowała mu się kolejna.
Kiedyś udało mi się to zrobić ale coś teraz mi ni idzie. Wiem, że trzeba to zrobić w JS. Mam coś takiego: <body id="page2" onUnload="exit()"> a przed tym w head mam zdefiniowany JS: Jednak po zamknięciu strony wcale nie ładuje się WP Co robię źle ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nie wykonywałeś akcji onunload? Jak to sprawdzałeś?
Kliknij w link, na tej stronce poniżej. Opera krzyczy ze zablokowała okienko, a gdy je otworzę mam stronkę wp.pl (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Nic nie zmieniałem kodu... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No tak po kliknięciu linka działa ale mi chodzi o to żeby to zadziałało po zamknięciu przeglądarki lub karty z daną stroną.
Może to było onexit ale też mi nie działa a kiedyś na pewno tak robiłem. (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował mefistofeles 10.12.2009, 23:11:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:36 |