![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 27 Dołączył: 16.04.2008 Skąd: Bakutilu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie oto pytanko: mam w serwisie system oceniania i po kliknięciu dzięki ajax i jquery wszystko dzieje się bez przeładowania strony ale co w momencie jak ktos wyłączy js? Wtedy ocenianie nie działa
wygląda to u mnie tak:
Po kliknięciu z włączonym js wszystko gra uruchamia się funkcja głosowanie i miodzia ale bez js to masakra, jest jakaś możliwość żeby zrobić tak że ludzie bez js dostaną linki np: ocena.php?cmd=glosowani&ile=5 a z włączoną obsługą js onclick="java script:glosowanie('.$id.',5,\'filmy\')" ? Używam jquery jeżeli to coś zmienia ;] Pzdr Ten post edytował styryl 9.12.2009, 15:54:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj "normalne" linki w hrew i przeczytaj:
Kilka sposobów na onclick -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj "normalne" linki w hrew i przeczytaj: Kilka sposobów na onclick jest to najprostrzy sposób na przykład: kiedy dodamy void(0) jest to informacja dla przeglądarki, że ma nie wczytywać linku. Ewentualnie można zwrócić false w funkci glosowanie() efekt będzie ten sam ![]() Jeśli skrypt nie jest obsługiwany to przechodzi do linku: jak w przykładzie glosowanie.php?id=$id&ocena=2&type=filmy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:49 |