![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam formularz z którego zapisuje dane do Tabeli no wiec chce odczytac te dane no spoko ale teraz kwestia że każdy wypełniony formularz to nowa opinia i chce odzielnie każdą opinie wyświetlac coś jak posty na forum że są odzielnie a że w formularzu mam kilka pół. Wiec chce zrobic to w jakiejs tabeli czy cos
Cytat Mamy tam tabele u góry to jeden taki jakby post Na dole po za tą linią drugi i jak to zrobic bo obrazek w paincie przerobiłem:D P.S znacie jakaś fajna galerie z automatycznym tworzeniem miniaturek? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 5 Dołączył: 7.03.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie do końca rozumiem
![]() jeśli chodzi ci o sam wygląd to css się kłania ![]() jeśli nie wiesz jak wyświetlić wszystkie opinie to robisz to tak:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem jak wyświetlic lecz mam problem że wpisy są co róż to nowe a w formularzy jest kilka pół które stają się całością np
Login GG: Tresc Mam tak a jak ktos nowy doda to chce dalej to ciągnac tak: Login GG: Tresc I tak wkółko gdy ktoś doda nową opinie tworzy się taki wzór |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:53 |