![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pewien problem, mianowicie chciał bym aby na mojej stronie były automatycznie podkreślane najważniejsze słowa ( nie zdania).
Mam taki kawałek kodu : <style type="text/css"> /* <![CDATA[ */ i { color: red } /* ]]> */ </style> wiem do czego służy i jak go obsługiwać natomiast jeśli dla przykładu chciał bym aby na mojej stronie były podkreślone ( zamalowane, pogrubione itd.) słowa "tak" automatycznie to w jaki sposób muszę przerobić ten kod? Pytam ponieważ ciągłe wstawianie znaków <i>...</i> w kodzie przy każdym pojawiającym się słowie jest dosyć uciążliwe. A może jakiś kod w pliku css ? Proszę o pomoc. Ten post edytował pieniu56k 9.12.2009, 12:35:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 38 Dołączył: 24.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wypróbuj
text-higlighting-jquery-plugin Na stronie masz pokazane co trzeba zrobić i jak tego użyć. Powodzenia. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:44 |