![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 1 Dołączył: 10.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki adres do strony: www.mojastrona.pl/gierkionline Chcę założyć subdomenę, tak aby jeśli ktoś wejdzie na: www.gry.mojastrona.pl Został przeniesiony na treść ze strony www.mojastrona.pl/gierkionline Subdomenę stworzyłem w panelu Direct admin (stworzył mi się dodatkowy katalog gry na moim serwerze) I teraz aby po wejściu na www.gry.mojastrona.pl przekierowywało na www.mojastrona.pl/gierkionline Wystarczy wgrać plik index.html i w meta dodać przekierowanie.. Ale chodzi mi dokładnie o to, aby nie zmienił się adres Czyli po wejściu na www.gry.mojastrona.pl Był adres ten sam (czyli gry.mojastrona.pl), ale żeby treść była z www.mojastrona.pl/gierkionline Dopiero potem jak się w coś kliknie adres się zmienił. Podam tu może przykład.. Mam w folderze gry na moim serwerze plik .htaccess a w nim taką treść: Kod RewriteEngine On RewriteRule ^(.*)$ http://www.mojastrona.pl/gierkionline$1 [R=301,L]\ No i teraz jak ktoś wejdzie na www.gry.mojastrona.pl To adres zmieni mu się na www.mojastrona.pl/gierkionline A ja chcę żeby został taki sam. Jak to zrobić? Ten post edytował xamrex 8.12.2009, 19:08:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:51 |