![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym stworzyć skrypt, który rysuje mi jakiś tam wzór(wielokąt powiedzmy) na innym obrazku(wczytanym) i go wyświetla. Pkty(x,y) do tego wielokąta mają być obliczone na podstawie statystyk danego użytkownika(ale to akurat teraz nieważne..) Na razie posklejałem coś takiego..:
Niby wszystko ok, tworzy obrazek i mogę go wyświetlić w innm pliku zwyklem poleceniem Problem w tym, że moje x,y do pkt są stałe, nie mogę zamiast nich wstawić zmiennych zewnętrznych z innego pliku(includujac plik, który służy mi jako head, łączy z bazą, daje zmienne użytkownika itd - no, nie wiem jak napisać to (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) bo nagłówek jest do grafiki(a przynajmniej tak to rozumiem (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) ) i jak wklepie kod z php to nie pójdzie i wyświetla mi taki komunikat: Obrazek xxx, nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy. Da się jakoś umieścić kod php i grafiki w jednym skrypcie? Albo inaczej rozwiązać mój problem? Pozdrawiam (jeśli już był taki temat to przepraszam, nie znalazłem (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) ) Ten post edytował michaleq91 8.12.2009, 18:41:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:27 |