![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można z poziomu php zresetować modem livebox? Jeżeli tak to jak?
Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli router umożliwia taką opcję w panelu administracyjnym, zawsze można zalogować się przez CURL'a i wydać odpowiednie polecenie.
Oczywiście o ile się nie zawiesił, w takim wypadku pozostaje kupić coś normalnego ![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, zobaczę
Oczywiście o ile się nie zawiesił, w takim wypadku pozostaje kupić coś normalnego ![]() Co masz na myśli? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że to takie przeświadczenie co do wadliwości Liveboxów. Ja posiadałem dość długi czas i nigdy nie miałem z nim problemów. Choć koledze co chwile restartuje neta. Wydaje mi się, że to wina wersji sprzętu liveboxa, kolega miał jakiś stary model z bluetoothem jeszcze.
![]() Co do liveboxa, tak jak l0ud napisał, cronem logujesz się na opcje routera i restart. Na upartego możesz pobrać Livebox Restarter i exec() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok, dzięki
Cytat Choć koledze co chwile restartuje neta restartujesz za pomocą php tak? ile trwa około reset? głównie to potrzebuje resetu do zmiany ip Ten post edytował Lejto 9.12.2009, 16:42:38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
restartujesz za pomocą php tak? Nie, coś się psuje ![]() ile trwa około reset? Zależy jak sobie livebox przemieli. Czasami parę sekund, czasami może zejść i z minutę. głównie to potrzebuje resetu do zmiany ip To było oczywiste jak wystąpiły w jednym poście słowa php i livebox ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:06 |