![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zlecę wykonanie pakietu skryptów / małego CMS'a / plus jego wdrożenie i integrację z designem, który dostarczę. Powinien posiadać: aktualności z drukowaniem, ilością odsłon, komentarzami i rss sondę newsletter komentarze do podstron ranking najczęściej czytanych artykułów / plus ew. ich ocena i ranking wg oceny / wyszukiwarkę (opcjonalnie) Winien być bezpieczny. Mieć prostą obsługę. Jesteś zainteresowany/a? Czekam na wiadomości w tym temacie, bądź na wiadomość prywatną. Uwaga: wybiorę najkorzystniejszą ofertę / jakość a cena / Proszę o przykładowe prace wraz z terminem na kiedy zlecenie zostałoby zrealizowane ///// Ewentualnie pakiet skryptów: newsy newsletter ranking komentarze do podstron sonda wszystko oparte najlepiej na smartach Ten post edytował WebSter 8.12.2009, 18:17:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 1 Dołączył: 21.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisz na gg: 11007506
wszystkie skrypty piszę na bieżąco, nigdy nie używam gotowych! termin realizacji to max tydzień. odnośnie ceny jeszcze się dogadamy ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Puławy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje gg to 7760356
Napisz do mnie możliwe że się dogadamy jeśli zdecydujesz się na wybór mnie jako wykonawcy do piątku to skrypt będzie gotowy w sobotę wieczorem ![]() Pozdrawiam Kamil |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 17:14 |