![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link: empcms.pl
Strona oparta o mój system cms. Grafikiem nie jestem, ale daje rade. Do wykonania grafiki użyłem programu GIMP Do wykonania prezentacji użyłem programu WINK Na razie tylko jedna prezentacja resztę dodam później i z czasem głos lektora zostanie zmieniony na kobiecy. Demo w przyszłości też będzie dostępne i nad treścią jeszcze będę pracować. Daje do oceny to co jest. Za wszystkie znalezione błędy i oceny z góry dzięki. // EDIT Już 2 prezentacje... lektora wywalam będą napisy... wink niestety bardzo kompresuje dźwięk i dopiero w następny relisie ma być możliwość konfiguracji nagrywanego dźwięku. Ten post edytował emp 8.12.2009, 02:43:25 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Ja powiem Ci tak. Już wcześniej odwiedzałem Twoją stronę, oglądałem prezentacje Twojego systemu na stronie http://empsoft.pl/ i byłem pod dużym wrażeniem. To, co zobaczyłem teraz, dopełnia jedynie całości - pełen profesjonalizm (zakładam, że kod PHP Twojego autorstwa jest również bardzo wysokiej jakości).
Cóż mogę więcej napisać. W zasadzie nic, bo to, co widać, mówi samo za siebie. Życzę wielu dalszych sukcesów w rozwijaniu i tworzeniu nowych projektów. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warto by zadbać o linki.
Lektor jest fatalny. Trzecia prezentacja pod Operą 10 nie wchodzi. Brzydkie formularze. Tak na marginesie: też chciałem zrobić swój cms, ale po obejrzeniu prezentacji twojego "złysiałem". Nie umiem go obsługiwać a co dopiero napisać podobny. Gratulacje! Ten post edytował thomson89 8.12.2009, 22:21:44 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OOO, imponująco to wygląda.
Również piszę coś cmso'podobnego by się pouczyć programować, ale to co widzę u Ciebie przewyższa moje oczekiwania od systemu tego typu.... Ile czasu zajęło Ci doprowadzenie pracy do tego stanu, sam nad nim pracowałeś? -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
test odbywał się na: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5
czas trwania: ok . 10 minut Późno już, więc tylko kilka uwag: 1. Nie mogłem obejrzeć ani jednego filmu z filmów z prezentacją (widziałem tylko pierwszą klatkę), niby się wczytywało, jednak po kliknięciu przycisku play film nie startował 2. Po "wysadzeniu" trzech parametrów: m, m2 oraz menu (http://empcms.pl/index.php?m=%3Cscript%3Ealert%28%27test%27%29;%3C/script%3E&m2=%3Cscript%3Ealert%28%27test%27%29;%3C/script%3E&menu=%3Cscript%3Ealert%28%27test%27%29;%3C/script%3E lub: ujemne wartości dla m i m2) otrzymałem jedynie komunikat: "Nie odnaleziono takiej strony.", więc kolejna sprawa, że nie nadajesz domyślnych wartości parametrom w przypadku nie trafienia w istniejącą wartość 3. Co to oznacza : "Użytkownik: \\'' \\''" ![]() 4. wpisując jedynie znaki apostrofu w pola formularza kontaktowego udało mi się takowy wysłać (!), waliduj przynajmniej długość wpisywanych danych oraz adres e-mail Nie zwracałem uwagi na szatę graficzną, ani poprawność tekstów, choć gdzieś wpadła mi w oko jedna czy dwie literówki, np. strona główna: Cytat Nowoczesny system cms wspierający komunikacje Po screenach oceniając, Wasz system robi wrażenie mnogością opcji, ciekawe jak z wydajnością i jaka cena... Rozumiem, że to rodzinny interes ? ![]() Pozdrawiam! -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up wielkie dzięki za darmowy test widziałem jak naparzałeś
![]() Cytat 1. Nie mogłem obejrzeć ani jednego filmu z filmów z prezentacją (widziałem tylko pierwszą klatkę), niby się wczytywało, jednak po kliknięciu przycisku play film nie startował Na to nic nie poradzę to jest zwykły flash wykonany w winku ( inne Flashe ci chodzą ? ) Cytat 2. Po "wysadzeniu" trzech parametrów: m, m2 oraz menu (http://empcms.pl/index.php?m=%3Cscript%3Ealert%28%27test%27%29;%3C/script%3E&m2=%3Cscript%3Ealert%28%27test%27%29;%3C/script%3E&menu=%3Cscript%3Ealert%28%27test%27%29;%3C/script%3E lub: ujemne wartości dla m i m2) otrzymałem jedynie komunikat: "Nie odnaleziono takiej strony.", więc kolejna sprawa, że nie nadajesz domyślnych wartości parametrom w przypadku nie trafienia w istniejącą wartość Wiem o co ci chodzi przekierować na główną a nie wyświetlać komunikatu... może to mądrzejsze. Cytat 3. Co to oznacza : "Użytkownik: \\'' \\''" 4. wpisując jedynie znaki apostrofu w pola formularza kontaktowego udało mi się takowy wysłać (!), waliduj przynajmniej długość wpisywanych danych oraz adres e-mail Taka walidacja nie ma sensu kto chce i tak wpisze głupoty. Mogę ustalić min na długość wpisywanych danych i żeby np w polach napisowych przyjmował tylko litery bez znaczków różnych, ale i tak wpiszesz 8 liter A i po zawodach albo qweasd albo jestemfajny. Taka walidacja zupełnie nic nie daje. Ci co mają wpisywać głupoty i tak to zrobią, a ci co chcą wpisać poprawne dane wpiszą je. Zauważ też że taka walidacja nie jest dla normalnych ludzi bo oni nie wpiszą wwwwwww czy rrrttttt w imieniu czy nazwisku czy w majlu majl@trash4mail.com tylko dla tych co chcą przesłać złe dane a ich nie powstrzymasz żadna walidacją i tak to zrobią nieważne jaki system walidacji zrobisz. Zrobienie takiej walidacji w żaden sposób nie wpłynie na poprawność przesyłanych danych. Takich danych jak imię czy nazwisko, a już email to w ogóle nie da się zwalidować to jest fikcja. Cytat Po screenach oceniając, Wasz system robi wrażenie mnogością opcji, ciekawe jak z wydajnością i jaka cena... Wydajność jest okej cena nie ustalona. Strat projektu to jest dopiero nowy rok, ale nie wiem czy mi się będzie chciało. Cytat Rozumiem, że to rodzinny interes ? (http://empcms.pl/index.php?m=284&m2=29...20nami%20online) Nie to fikcyjne konta nie mam braci ani sióstr... tylko ja jestem prawdziwy Cytat Ile czasu zajęło Ci doprowadzenie pracy do tego stanu, sam nad nim pracowałeś? Gdzieś rok czasu. Rok czasu cały system nie moduł cms. Wszystko robię sam. Cytat Lektor jest fatalny. Trzecia prezentacja pod Operą 10 nie wchodzi. Są już dostępne wszystkie prezentacje bez lektora z napisami. Ten post edytował emp 9.12.2009, 07:06:58 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy tak ma być, ale prezentacje są zbyt szybkie. Nie widzę napisów. A, i jakaś "delikatna" muzyczka się przydała bo tak trochę głucho. Przydało by się też demo. Chętnie bym się pobawił tym programem.
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Nie to fikcyjne konta nie mam braci ani sióstr... tylko ja jestem prawdziwy Dobre dobre ![]() A bedzie jakas wersja demo dla forumowiczow chodzby z okrojona liczba funkcjonalnosci, bo jestem pod wrazeniem. P.S a potem ludzie pisza ze samemu to nie mozna, glupoty! -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popatrzyłem sobie na prezentacje i bardzo fajnie to wygląda z zewnątrz, ciekawe jak od środka
![]() Pozdrawiawm -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zastanawiaj się tylko rób swój cms. Pomyś tak. Po co Ci "swój CMS"?Pomyśl tak jak teraz zaczniesz go robić to za 1-3 miesiące nie napiszesz "też chciałem zrobić swój cms" tylko będziesz go już miał. Na dostępnym darmowym, który jest lepszy od tego co napiszesz w ciągu tych trzech miesięcy zarobisz trochę kasy. Zamiast tracić czas na pisanie swojego już będziesz zarabiał. Poza tym ten dostępny za darmo jest testowany i supportowany przez setki lub tysiące osób. A często firmowany przez duże firmy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ucz sie codziennie EZ za 3 miesiace bedziesz wymiatac a lepszego CMS niz EZ napisanego w PHP nie znajdziesz ...
ani nei napiszesz -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Pomyś tak. Po co Ci "swój CMS"? Na dostępnym darmowym, który jest lepszy od tego co napiszesz w ciągu tych trzech miesięcy zarobisz trochę kasy. Zamiast tracić czas na pisanie swojego już będziesz zarabiał. Poza tym ten dostępny za darmo jest testowany i supportowany przez setki lub tysiące osób. A często firmowany przez duże firmy. Mike jeżeli uważasz że pisanie swojego cms-a to strata czasu i nie widzisz zalet to go nie pisz. Ja o tym wszystkim co piszesz wiem i mam swój gruby plan i do tego mi mój system. ucz sie codziennie EZ za 3 miesiace bedziesz wymiatac a lepszego CMS niz EZ napisanego w PHP nie znajdziesz ... ani nei napiszesz Itsme widać że jesteś fanatykiem EZ. Co do dema będzie po nowym roku. Ten post edytował emp 9.12.2009, 16:37:00 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2009 Skąd: lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to zdjecie po lewej mi sie nie podoba
brzydkie odbicie - niepotrzebna ta przestrzen pomiedzy zdjeciem a jego odbiciem na stronie nie znalazlem konkretnych informacji dla kupujacego wydaje mi sie, ze osoba ktora wchodzi na strone chce jak najszybciej uzyskac te informacje, dobrze byloby tak zmanipulowac ta osobe aby przy okazji przeczytala tuzin pochwal ale po 2 zaczyna sie robic nudno, a do tuzina jeszcze daleko ![]() to chyba tyle z mojej strony i tak jestem 10 lat za murzynami ![]() jesli chodzi o prezentacje skryptu to jak najbardziej daje rade poza tym nie idzie sie do niczego przyczepic ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam kilka pytań i uwag:
1. Jakie jest preferowane zastosowanie tego systemu? Duże strony, małe strony, portale, firmowe, blogi, systemy finansowo-księgowe? 2. Czy jest użyty memchached lub jakiś inny system cache? 3. Czy wsparcie dla SEO ogranicza się tylko do ręcznego ustawienia tagów i linków czy jest jakiś generator/plugin/wtyczka umożliwiająca np. generowanie meta danych z treści i linków automatycznie? (tak, żeby szybko można było dodawać podstrony), zintegrowane zarządzanie tagami umożliwiające sterowanie nasyceniem wybranych słów kluczowych etc. 4. Czy jest coś takiego jak dziedziczenie? Np. dodaje kategorię 1.1.2 i dziedziczy ona ustawienia, szablon, meta itp. z kategorii 1.1 (co umożliwia szybkie dodawanie kategorii) - w systemach tego typu bardzo mi takiej opcji brakuje 5. Jak wygląda możliwość podpinania swoich pluginów/treści? Chodzi mi o łatwe wskazanie pliku z kodem źródłowym w PA i dodanie jakiejś zmiennej do widoku, celem wykorzystania jej w templatce strony. W systemach tego typu bardzo mi takiej możliwości brakuje, często człowiek widzi jakiś fajny skrypt i chciałby go dodać jako plugin, jednak bez poważnej ingerencji w kod się nie da. 6. Jak wygląda u Ciebie dodawanie/edycja styli css? Czy jest możliwe dodanie stylu np. dla drukarki czy projektora dla wybranej strony? 7. Moim zdaniem formularze są zbyt skomplikowane i za dużo opcji jest na jednej stronie, nie lepiej było zrobić PA na zasadzie drzewa? 8. Brakuje mi w takich systemach helpa, lubię jak obok jest wyświetlana pomoc, lubię też jak są ikonki "?" po najechaniu/kliknięciu na nie pojawiają się pomocne wskazówki i podpowiedzi Poza tym tak ciężko oceniać nie używając tego w praktyce, jakbyś potrzebował kogoś do testowania to daj znać. |
|
|
![]()
|
|
Ja mam kilka pytań i uwag: Dobrze że tylko kilka. 1. Jakie jest preferowane zastosowanie tego systemu? Duże strony, małe strony, portale, firmowe, blogi, systemy finansowo-księgowe? Moduł cms jest dodatkiem do mojego systemu crm, erp. To nie jest cms tylko moduł większego systemu informatycznego. Głównie chciałem udostępnić definiowane dokumenty przez www. Np wypełniasz wniosek kredytowy lub zamówienie, a ono wpada do systemowego obiegu dokumentów i konkretnych osób tak jak to zdefiniowałeś podczas tworzenia typu dokumentu. 2. Czy jest użyty memchached lub jakiś inny system cache? Jak chcesz możesz sobie włączyć APC. 3. Czy wsparcie dla SEO ogranicza się tylko do ręcznego ustawienia tagów i linków czy jest jakiś generator/plugin/wtyczka umożliwiająca np. generowanie meta danych z treści i linków automatycznie? (tak, żeby szybko można było dodawać podstrony), zintegrowane zarządzanie tagami umożliwiające sterowanie nasyceniem wybranych słów kluczowych etc. Nie. I nie znam żadnego algorytmu który by z treści strony potrafił wygenerować sensowne tagi meta czy opis strony. 4. Czy jest coś takiego jak dziedziczenie? Np. dodaje kategorię 1.1.2 i dziedziczy ona ustawienia, szablon, meta itp. z kategorii 1.1 (co umożliwia szybkie dodawanie kategorii) - w systemach tego typu bardzo mi takiej opcji brakuje Nie. 5. Jak wygląda możliwość podpinania swoich pluginów/treści? Chodzi mi o łatwe wskazanie pliku z kodem źródłowym w PA i dodanie jakiejś zmiennej do widoku, celem wykorzystania jej w templatce strony. W systemach tego typu bardzo mi takiej możliwości brakuje, często człowiek widzi jakiś fajny skrypt i chciałby go dodać jako plugin, jednak bez poważnej ingerencji w kod się nie da. Nie ma pluginów są moduły interfejs modułu. Cms jest modułem implementuje interfejs modułu i dziedziczy po klasie rdzeń udostępniającej podstawowe funkcjonalności. System nie jest przeznaczony dla ludzi , programistów którzy chcą go modyfikować to nie jest opensource. Na pewno nie pozwolę na to by ktoś dodawał swoje lub cudze skrypty do mojego systemu. 6. Jak wygląda u Ciebie dodawanie/edycja styli css? Czy jest możliwe dodanie stylu np. dla drukarki czy projektora dla wybranej strony? Nie. Każdy szablon ma swój katalog ze stylami cms.css, strona.css, menu.css itp i możesz je modyfikować. Szablony, rodzaje menu i inne rzeczy przygotowuje ja. Użytkownik tylko sobie konfiguruje wygląd strony z dostępnych opcji w konfiguratorze lub może sobie zamówić szablon specjalnie dla siebie. 7. Moim zdaniem formularze są zbyt skomplikowane i za dużo opcji jest na jednej stronie, nie lepiej było zrobić PA na zasadzie drzewa? Grupowanie danych jest w planach. 8. Brakuje mi w takich systemach helpa, lubię jak obok jest wyświetlana pomoc, lubię też jak są ikonki "?" po najechaniu/kliknięciu na nie pojawiają się pomocne wskazówki i podpowiedzi Pan help jest w planach. Tak w ogóle to ja dałem do oceny stronę dla mojego modułu cms, a nie moduł cms i na pewno nie robię następnego mambo, drupali czy kolejnego cms-a to jest tylko część mojego systemu informatycznego. Ten post edytował emp 16.12.2009, 17:14:47 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
po jednym zdaniu naklejasz etykiete fanatyka ...
nie dobrze ... ja mam poprostu wyrobione zdanie na temat EZ kontra pozostałę CMSy w php ... -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona nie dostępna, wnioskuję że cms się wysypał, bądz brakuje mu jakiś kluczowych plików:
Fatal error: Class 'cCms' not found in /home/www/cms/index.php on line 313 Brzmi strasznie... ![]() Tak w ogóele nie musiałeś pisać cms'a by pokazywać nam błędy prasera!! ![]() Ten post edytował ShadowD 18.12.2009, 20:28:36 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem o czym piszesz wszystko działa. Może masz oczopląs.
Żartuje. Dzięki za informacje. Aktualizowałem pliki i jeden jakimś cudem się nie zgrał. To jest dla mnie sroga nauczka przez tą wpadkę zlicytowali mi farmę, żona się ze mną rozwiodła, kochanka odeszła, dzieci uważają że jestem gimbusem, trolem i lamusem. Drugi raz nie popełnię tego błędu i sprawdzę czy strona działa po aktualizacji. I to wszystko przez jakiś głupi niedograny plik... że też musiało mnie to spotkać... tyle lat ciężkiej pracy na nic, na darmo, wszystko stracone, przegrałem swoje życie. Przez to wszystko mam teraz leki i co chwile sprawdzam czy strony chodzą... a jak nie chodzą ? a co jeśli nie chodzą ? a co jeśli ktoś wejdzie, a one nie chodzą ? Cały czas kłębią się te pytania w mojej głowie, męczą mnie i niszczą psychicznie, a wszystko to przez jeden, malutki, niewinny, niedograny plik. Ile bym dał by cofnąć to wszystko i zacząć jeszcze raz, odnowa. Czy nie zasłużyłem na jeszcze jedną szanse ? Czy taki drobny błąd może przekreślić wszystko ? To nie może tak być ! To nie jest prawda ! Musze śnić ! Tak ! Zaraz się obudzę, na pewno zaraz się obudzę, jeszcze nic straconego... to tylko zły sen, to tylko zły sen.... itsme źle mnie zrozumiałeś być fanatykiem ez to być najgorętszym. To był komplement nie myślałem że to źle odbierzesz, ale na pewno mi wybaczysz wysłałem ci kwiaty i bombonierkę. Ten post edytował emp 18.12.2009, 22:45:08 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
|
|
![]()
|
|
To jest dla mnie sroga nauczka przez tą wpadkę zlicytowali mi farmę, żona się ze mną rozwiodła, kochanka odeszła, dzieci uważają że jestem gimbusem, trolem i lamusem. Drugi raz nie popełnię tego błędu i sprawdzę czy strona działa po aktualizacji. I to wszystko przez jakiś głupi niedograny plik... że też musiało mnie to spotkać... tyle lat ciężkiej pracy na nic, na darmo, wszystko stracone, przegrałem swoje życie. Przez to wszystko mam teraz leki i co chwile sprawdzam czy strony chodzą... a jak nie chodzą ? a co jeśli nie chodzą ? a co jeśli ktoś wejdzie, a one nie chodzą ? Cały czas kłębią się te pytania w mojej głowie, męczą mnie i niszczą psychicznie, a wszystko to przez jeden, malutki, niewinny, niedograny plik. Ile bym dał by cofnąć to wszystko i zacząć jeszcze raz, odnowa. Czy nie zasłużyłem na jeszcze jedną szanse ? Czy taki drobny błąd może przekreślić wszystko ? To nie może tak być ! To nie jest prawda ! Musze śnić ! Tak ! Zaraz się obudzę, na pewno zaraz się obudzę, jeszcze nic straconego... to tylko zły sen, to tylko zły sen.... Nie przesadzaj ![]() A ja mam takie pytanie, czy separatory menu, specjalnie tak brzydko wyglądają? Dlaczego "pomarańcze" są motywem szablonu? A, jeszcze jedno: zapytanie można zmienić na: zadaj pytanie, zapytaj nas, kontakt. Ale samo: "zapytanie" to zbyt ogólne. Ten post edytował thomson89 18.12.2009, 23:02:13 -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
Cytat A ja mam takie pytanie, czy separatory menu, specjalnie tak brzydko wyglądają? Nie. Cytat Dlaczego "pomarańcze" są motywem szablonu? Plan jest taki że do końca marca przyszłego roku powstaną jeszcze 3 strony związane z moim projektem. Każdy projekt to będzie jakiś owoc, a empsoft stanie się koszem owoców. Taki jest plan. Cytat A, jeszcze jedno: zapytanie można zmienić na: zadaj pytanie, zapytaj nas, kontakt. Ale samo: "zapytanie" to zbyt ogólne. Tak dla każdego przycisku ustawiamy widoczność, url i etykietę. -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:35 |