![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam takie pytanko mianowicie chcę utworzyc przyjezdne linki, ale troche bardziej dokładne.
Zawsze robiłem to w ten sposób.
Mógłbym sobie wygenerowac jakas tablice która by mi tworzyła takie pliki i np. zapisywac zmiany w pliku htacces co kazde wejscie kogos na serwer bądz co jakis czas. Ale wiem, że stosując taką regułę musiałbym wszędzie w kodzie php zmieniac moje adresy i dodatkowo niedziałały by mi jakieś kody bo zawsze używałem np. if ($GET[id] == 3) to cos tam. Dużo czytałem z adresu url. A czy da się jakoś zmienic te adtesy, ale zeby serwer php widzial takie linki jakie sa teraz zeby nie mial problemu z przeczytaniem GET'ow - jak to zrobic ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do końca wiem o co Ci chodzi ale może to będzie pomocne:
htaccess -------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:51 |