![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż potrzebuje skrytu ligowego i komletnie nie wiem jak się za jego instalacje zabrać. kiedyś juz instalowałem forum phpbb i poszło bez większych problem . Lecz teraz cały czas wyskakują błędy msql i to w rożnych plikach. Mimo przeczytania instrukcji nic nie jestem w stanie zrobić. Byłby wdzięczny gdyby ktoś wrzucił to na jakiś darmowy hosting i zainstalował podał mi dane i w ten sposób poprostu posprawdzałbym gdzie zrobiłem błędy. Chodzi mi os któryś z skryptów WebLeague lub ccleaguepro. Jeśłi tkos juz sie tym zajmował to wdzieczny byłbym za instrukcje. jeżeli potrzebowali byście jakiś informacji
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 1 Dołączył: 31.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kiedyś było tak, że w yoyo.pl trzeba było podawać IP do mysqla.
Po localhoscie nie działał mogło być tak, że MySQL był zainstalowany na innej maszynie z innym adresie IP. Spróbuj. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wstawiłem i zmieniły sie błędy. Jęsi ktoś by mógł to może zrobiłby tak że stworzyłby dla mnie jakąs darmową baze danych zainstalowal na niej odpowiednie tabele i przekazał by pliki mi ftp ze wporwadzonymi parametrami
błagam o pomoc dość pilnie tego potrzebuje a za nic w świecie nie mogę sobie poradzić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:30 |