![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem:
Wszystko mi działa, dopóki nie wpiszę kodu z YouTube na wyświetlanie filmiku na swojej stronie: http://www.royson.lua.pl/podglad.php Filmik nie wyświetla się;( -------------------- Sztachnij sę zioom, muza spoko;]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 4 Dołączył: 24.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oglądałem już kod żródłowy i próbowałem usunąć te ukośniki lecz bezskutecznie;/
podmienilem tez " na ' w kodzie YT tez nie dziala;/ -------------------- Sztachnij sę zioom, muza spoko;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej masz te ukośniki w źródle. PHP dokleja standardowo ukośniki do wszystkich zmiennych przesłanych przez POST i GET (może i jeszcze jakichś, nie pamiętam). Przepuść pole1 i pole2 dodatkowo przez stripslashes
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 4 Dołączył: 24.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj stripslashes
|
|
|
![]()
|
|
Prądzi!
![]() -------------------- Sztachnij sę zioom, muza spoko;]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 08:03 |