![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jestem początkujący w php. Utworzyłem skrypt Wiadomości Prywatnej, ale w skrzynce odbiorczej napotkałem błąd i nie wiem co jest źle.
Otóż gdy chcę odczytać treść tej wiadomości wyskakuje mi taki błąd: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/t/h/the-shadow-of-death/odbiorcza.php on line 15 Skrypt wiadomości odebranych wygląda następująco:
Gdzie tutaj zrobiłem błąd? Prosiłbym o pomoc z Waszej strony. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj:
jeśli nie działa to dużo nie poradzę, sam wiele razy wyrywałem sobie włosy żeby pozbyć się tego błędu, a kiedy znikł nawet nie miałem pojęcia co go wcześniej wywoływało ![]() ewentualnie sprawdź czy błędu w zapytaniu do bazy danych nie zrobiłeś:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te cuda
zastap
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety Panowie wciąż nie działa;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$_SESSION['zalogowany'] to ID tego usera zalogowanego?
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Już udało mi się to naprawić.
poprawny kod wygląda tak:
Dziękuję Wam bardzo, że próbowaliście mi pomóc. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:24 |