![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpMyAdmin kwiczy mi gdy mam cos takiego przy tworzeniu tabeli w zapytaniu sql: ENGINE=InnoDB
Tworzac tabele przez kreator w phpmyadmin tez nie moge wybrac tego typu z listy rozwijanych. Wydaje mi sie, ze to dlatego, iz w zakladce zmienne srodowiskowe i ustawienia serwera widze, ze mam ustawione: have innodb DISABLED Ale nie bardzo wiem jak to zenablowac;) Pomozcie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 29 Dołączył: 18.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odhaszować w conf mysql-a .
-------------------- Kto rano wstaje ten leje jak z cebra.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oshaszowalem w pliku my.cnf i nadal nie fafa
# Uncomment the following if you are using Innobase tables innodb_data_file_path = ibdata1:400M innodb_data_home_dir = c:\ibdata innodb_log_group_home_dir = c:\iblogs innodb_log_arch_dir = c:\iblogs set-variable = innodb_mirrored_log_groups=1 set-variable = innodb_log_files_in_group=3 set-variable = innodb_log_file_size=5M set-variable = innodb_log_buffer_size=8M innodb_flush_log_at_trx_commit=1 innodb_log_archive=0 set-variable = innodb_buffer_pool_size=16M set-variable = innodb_additional_mem_pool_size=2M set-variable = innodb_file_io_threads=4 set-variable = innodb_lock_wait_timeout=50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 29 Dołączył: 18.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź czy serwer nie wypluł czegoś ciekawego w logach.
-------------------- Kto rano wstaje ten leje jak z cebra.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:12 |