![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem, posiadam serwer dedykowany w OVH z panelem ispCP Omega, chciałem założyć serwis z uploadem, jednak mam ograniczenie co do wielkości wysyłanych plików. Prawdę mowiąc nie mam pojęcia za bardzo o konfigurowaniu serwerów, nie wiem gdzie i jak można zmienić te ustawienia. Jeśli ktoś byłby tak dobry i trochę mi podpowiedział co należy zrobić aby zmienić ten limit do np. 100mb byłbym bardzo wdzięczny. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogą Ci się przydać te ustawienia:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli nie masz dostępu do pliku php.ini, może przydać się także ini_set
Ten post edytował korro 5.12.2009, 10:30:35 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziękuję za zainteresowanie moim problemem.
Zgadza się, nie mam dostępu do php.ini dlatego właśnie mam z tym problem. korro rozumiem, że dzięki ini_set mogę wymusić zmianę ustawień, poczytałem trochę na ten temat ale nie wiem dokładnie gdzie wstawić kod wymuszający zmiany. Mógłbyś coś bardziej podpowiedzieć? Z góry dziękuję ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie jak napisano w manualu, zmiana obowiązuje do końca działania skryptu.
Kod wstaw gdzieś na początku skryptu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak też waśnie próbuję, mam nadzieję że zadziała. Znajomy proponował mi wymuszenie poprzez wpis w .htaccess jednak to powodowało błąd serwera.
Zrobię jak mówisz, gdy zadziała prześlę podziękowanie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:13 |