![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialem wgrac sobie na serwer skrypt z pozdrowieniami dla radia. Mam z tym maly problem, poniewaz jakiego skryptu bym nie wgral to po instalacji nie moge sie zalogowac do panelu admina. Po wpisaniu danych usera i kliknieciu zaloguj poprostu strona sie odswieza. Probowalem na serwerach prv.pl i ugu.pl na obydwoch to samo? nie mam pojecia co jest bo kiedys juz instalowale taki sam skrypt i nie bylo zadnych problemow.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń linijki 5-20, w linii 45 zamień na 1 a tak poważnie... pokaż ten skrypt i formularz
![]() -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skryp sie sklada z wielu plikow php wiec moze podam do niego link downloadu.
http://rapidshare.com/files/316284083/Kons....info_.rar.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ee:
You want to download the following file: http://rapidshare.com/files/316284083/Kons...tcast.info_.rar | 29 KB This file can only be downloaded by becoming a Premium member There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later. Zrób wrzutę na publiczny slot Ten post edytował darko 4.12.2009, 18:40:51 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 32 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
1. w pierwszej kolejności trzeba zmienić ustawienia w pliku config.php
2. składnia tworząca tabele w bazie (pozdro.sql) u mnie wywala błąd (1064), sprawdź co jest nie tak 3. w pliku send.php (linia 249) trzeba uzupełnić wartość atrybutu action dla formularza, obecnie jest tam znak zapytania Poprawności działania nie sprawdziłem z w/w powodów -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:44 |