![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2009 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem polega na tym, że wraz z uploadowanym dokumentem chcę, aby były wyświetlane były dane o użytkowniku, który go wrzucił, a dokładniej chcę pobrać imie i nazwisko z tabeli uzytkownik, gdzie email='".$_SESSION['email']."' jest aktualnie zalogowanym użytkownikiem.
Jeżeli się zaloguję na inne konto, dane te się zmieniają i pokazuje mi teraz dane z tego użytkownika, na którego jestem zalogowany, a nie poprzedniego, który wrzucił dokument. Kod:
Nie wiem jak to rozwiązać. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2009 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz więcej szczegółów, jak wygląda tabela z uploadowanym dokumentem. Zazwyczaj rozwiązuje się to tak: Musisz pobrać dane z bazy kto wrzucił ten plik id użytkownika, a później wczytywać id użytkownika, a nie z sessji.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2009 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz więcej szczegółów, jak wygląda tabela z uploadowanym dokumentem. Zazwyczaj rozwiązuje się to tak: Musisz pobrać dane z bazy kto wrzucił ten plik id użytkownika, a później wczytywać id użytkownika, a nie z sessji. Tabela artykuly zawiera pola: id, id_konferencji, nazwa_pliku, tytul_artykulu, akceptacja Tabela uzytkownik zawiera miedzy innymi pola: id, email, imie, nazwisko |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Chodzi o to, że nie zapisujesz informacji KTO wrzucił dany plik. Zazwyczaj do bazy idzie informacja o id usera, który uploadował plik lub jakaś inna jednoznacznie identyfikująca użytkownika informacja. Jeśli jej brak to nic nie zrobisz. To tak jak z postami na forum. Każdy ma przypisane id tego, kto go napisał bo inaczej była by zgaduj-zgadula
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:04 |