![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 3 Dołączył: 18.10.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam takie skrypt:
wynikiem jest pętla stworzona z dat. I teraz moje pytanie brzmi jak zrobić, żeby wynik można było wyświetlać w formularzu html w pozycji listy rozwijanej. Z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po prostu przed pętlą dać:
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 3 Dołączył: 18.10.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak tylko problem polega na tym że tych zmiennych jest przecież więcej niż jedna i z tym jest główny problem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak tylko problem polega na tym że tych zmiennych jest przecież więcej niż jedna i z tym jest główny problem. To może zapytam jak Ty byś to widział w html ? -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
zastanawiałem się czy ewentualnie nie da się zrobić coś na zasadzie $zmianna= tutaj cały skrypt php i wstawić to do html. Dodatkowym problemem którym sprawę sobie jeszcze bardziej skomplikowałem jest konieczność wpisania do html, który już jest "zagnieżdżony" w php.
Wygląda to w ten sposób:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:46 |