![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kodzik i chcę aby pliki które zostaly wgrywane zamiast spacji miały znak _
proszę o pomoc pilnie tego potrzebuje Wiem że mam zrobić str_replace ale na żadnej zmiennej nie działa.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Wiem że mam zrobić str_replace ale na żadnej zmiennej nie działa. widac źle użyłeś. pokaz jak to robiłes
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że banalne ale 3 lata nie pisałem skryptów i nic już nie pamiętam Ten post edytował szmerak 2.12.2009, 18:20:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
przeciez $newbase pobierasz bezposrednio z $_FILES
$new_base = $_FILES['userfile']['name'][$i]; wiec podmienianie czegos w $filename jest bezsensu bo i tak z $filename nie korzystasz przy tworzeniu nazwy pliku -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
To mógł byś napisać do jakiej zmiennej zastosować str_replace? opóźnia mi to tylko prace. Dalej próbowałem z $_FILES i dalej nie wiem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat opóźnia mi to tylko prace lol Cytat To mógł byś napisać ale tupet, postawa roszczeniowa, przecież wszystko jest tutaj A masz: Ten post edytował darko 2.12.2009, 18:59:02 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
dalej nie wiem chodze po necie szukam. i nic ;/ dziwne a takie proste.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OMG
Nospor ładnie ci wytłumaczył, że pracujesz na dwóch różnych zmiennych, czyli zamieniasz spacje nie w tej co trzeba. Zobacz sobie, którą podajesz przy move_uploaded_file. PS. O nie nie nie, gotowca nie dam ;] -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:52 |