![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 2 Dołączył: 10.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, chciałem wykorzystać bibliotekę jquery w swojej galerii zdjeć do akcji pokazywania bądz ukrywania linków "następny" i "poprzedni" w przypadku gdy użytkownik najedzie na zdjęcie bądź też nie (czyli cos takiego jak w lightboxie).
Odpowiedni skrypt zaciągnałem stąd: http://docs.jquery.com/Events/mouseover#fn Wygląda on tak:
Interesuje mnie tylko jedna z klas powiedzmy "overout". I teraz na górze jest kod od tego w java script: ten kod z tego co zauwazyłem (w javascript raczkuje) mówi o tym że po najechaniu myszką pojawi się tekst "mouse over". Tutaj mógłbym wpisać dowolny tekst jaki się może pojawić, ale ja potrzebuję wstawić linka w postaci: Jak to zrobić? dodam, że jak wstawie w tej chwili tego linka to pokaże mi się on cały jako tekst, a nie w klikalnej postaci. I jest jeszcze jeden problem że ten link w kodzie PHP występuje w pętli, więc nie będzie on stały, ale zmieniał się w zaleznosci od zaciąganych danych z bazy. Ten post edytował lamcpp 2.12.2009, 13:19:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:00 |