![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zmieniłem ostatnio layout na stronie i pojawił się problem ze zmianą koloru wyświetlania się gracza online/offline. Jest szary w obydwu przypadkach a chciałbym zmienić na zielony online/czerwony offline. W folderze mojego layoutu są 2 pliki CSS: default.css oraz style.css. Gdy zmieniam nawet wszystkie kolory w tych plikach nic na stronie się nie zmienia. W pliku layout ścieżki z których ma wczytywać pliki są podane dobrze. Chciałem wkleić tutaj je pliki ale są za długie;/ Ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak jest?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Daj link do strony bo tak, to można strzelać w nieskończoność. Strzelam, że albo nie ustawiłeś w ogóle stylu dla tego tekstu (a domyślny w przeglądarce masz taki jaki się wyświetla) albo nie masz ustawionego w ogóle koloru dla tego elementu i wczytuje styl nadrzędny albo używasz dwa razy tej samej nazwy stylu i nadpisujesz efekt.
Problem leży nie w plikach styli, ale w CSSie z pliku html/php dokładnie w tym miejscu:
Narzucasz sobie na siłę ten kolor. Ten post edytował Daiquiri 1.12.2009, 18:31:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc. Problem rozwiązany.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 14:33 |