![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 11 Dołączył: 8.11.2008 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam to znów ja
![]() mam problem z systemem captcha chodziarz nie wiem czy można to nazwać systemem. a więc napisałem sobie prosty skrypt na captcha wygląda on tak:
wszystko ładnie działa jak odpalam skrypt niezależnie czyli np: http://localhost/captcha.php ale jak chce go wyświetlać na stronce to wywala mi błąd. a o taki: Kod <b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\index.php:17) in <b>C:\xampp\htdocs\captcha.php</b> on line <b>27 a 17 linia w index.php to i nie mam pojęcia jak temu zaradzić. sądzę że mi ktoś pomoże rozwiązać mój problem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzieeeee, ile jeszcze razy ktoś spyta o to samo
![]() W linii header('Content-type: image/png'); wysyłasz nagłówek do przeglądarki, a wcześniej, jak sam piszesz - kod HTML (<a href="forum.php">Forum</a>). Nagłówki, podobnie jak sesje (session_start) muszą iść na samym początku jeszcze przed wysłaniem czegokolwiek do przeglądarki, czyt. przed wyświetleniem czegokolwiek. -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 20:24 |