![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę o ocenę, opinie lub sugestie dotyczące serwisu z ogłoszeniami, proszę testować także pod względem zabezpeczeń Serwis rusza 1 grudnia. Adres: http://www.letmeknow.pl/index.php User: info@letmeknow.pl Hasło: 12345 Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
kolory z top menu są ohydne :/ Jasno różowy itp...
Wywal reklamę , daj <a/> do baneru |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 1 Dołączył: 12.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo fajna stronka:) chociaż np możesz zmienić żeby sie nie dalo wpisac np 1 w liczbie drzwi samochodu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
łałć ;/ - pierwszy raz makabrycznie długo się wczytuje - tu do oceny nie chciało mi się włączać mozilli z pluginami - na szybko zerknąłem na info w operze: Liczba elementów wewnętrznych
57 (1413127 bajtów)... i dłuuuuga lista pojedyńczych skryptów i inne... nie wiem na jakim serwie to bedzie stalo (czy tym samym czy nie) ale akurat na stronę patrzałem z dosyć szybkiego łącza - normalnie to nie oceniam stron i od tego też się wstrzymam - jednak sama waga itd..... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- kolory poprawione
- link do top'a dodany - strona została troszkę odchudzona (skrypty i img) większość rozmiaru to pliki graficzne - zbędne (testowe) reklamy usunięte Czekam na dalsze sugestie http://www.letmeknow.pl/index.php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top nieciekawy, te słoneczka czy coś w tym stylu też nie pasują moim zdaniem. Ogólnie strona przeciętna - nie widzę w niej nic specjalnego
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:06 |