![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciał bym zacząć korzystać z SVN jednak wszędzie z tego co czytam, możliwe jest robienie repo z lokalnych plików. Ja zaś mam wszystko na serwerze i tam zawsze edytuje wszystko. Na serwerze stoi Debian, mogę niby tam zainstalować jakies programy ale sporo osób ma dostęp do tego serwera. Może istnieje jakiś program pod Windowsa albo Ubuntu który mógłby łączyć się przez ftp z serwerem i robić repo?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 2 Dołączył: 10.11.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
poroniony pomysl
lepiej powiedz jaka jest sytuacja i co chcesz osiagnac |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Repozytorium SVN nie obsługuje się poprzez FTP. "Darmowy" hosting SVN daje Google Project Hosting (dla projektów o otwartym źródle). Konfiguracja repozytoriów SVN własnoręcznie to trochę roboty. Pod Windowsa masz z GUI np. TortoriseSVN, który ułatwia operowanie na repozytorim (np. tworzenie branchy, merdżowanie itd.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:44 |