![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 3 Dołączył: 18.10.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z wyjściem z zakończeniem działania pętli.
No właśnie. Po wykonaniu całości - czyli update'u skrypt odpytuje z bazy jeszcze raz dając nową tablę wynikową z szczerze mówiąc dość dziwnymi wynikami. Jak można - po dokonaniu update'u "zmusić" plik do przejścia do części wyjściowej - czyli w tym przypadku pliku 3.php i ponownego wyszukiwania. Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak chcesz wyskoczyć z pętli to dajesz break;
Przekierowanie (headera już nie wyślesz): echo "<script>window.location.href = '3.php';</script>"; exit; Ten post edytował darko 28.11.2009, 22:56:27 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 3 Dołączył: 18.10.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie troszkę mi się pokręciło gdzie tego break wstawić. Bo że tak się przerywa to wiem, a gdziekolwiek tego nie robię (przynajmniej tam gdzie wydaje się że powinienem wstawić) dostaję taki błąd:
Cannot break/continue 1 level in on line .... Więc co dalej. Gdzie tego szukać? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz co, może napisz, co chcesz zrobić, co jest celem tej rozmowy, bo może wcale nie chodzi o wyskoczenie z pętli.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Witam. Chodzi mi o to, ze po wciśnięciu paska aktualizacja i później poprawieniu rekordu pojawiają mi się w tabelce inne nie związane rekordy. I właśnie tego ostatniego etapu chciałbym uniknąć. Chciałbym żeby po poprawieniu wracał lub wyświetlał stronę tylko z wyszukiwaniem. Szukam błędu i cały czas nie mogę go znaleźć.
|
|
|
![]()
|
|
Nudziło mi się, więc podaję gotowca:
Przeczytaj ten kod, odkomentuj, co trzeba, usuń tablicę $rekord z początku pliku, ustaw faktyczną nazwę zmiennej $file i rób wcięcia w kodzie! -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
WIELKIE DZIĘKI
![]() Prawie wszystko działa, ale nie wiedzieć czemu cały czas pojawia mi się nazwisko 1 człowieka. Nawet tylko przy wywołaniu strony. Ale to już najmniejszy problem w tym wszystkim. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 17:08 |