![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam potrzebuje skryptu który wkleje na swoja strone i jak ktos wejdzie na moja strone to zeby otwozyła sie przytym druga strona internetowa która nie znajduje sie na tym serweze tylko pod adresem http://
Wiec czekam az ktos mi poda skrypt do okienka popunder.Pozdrawiam i zapraszam na moja stronke www.mp3.fc.pl pozdrawiam -------------------- NO TO HOOP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie znam się za bardzo, ale ja bym proponował zrobić to w JavaScripcie.
-------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to czysty javasript a nie php
Kod <html>
<head> <SCRIPT> function displayWindow(url, width, height) { var Win = window.open(url,"displayWindow",'width=' + width + ',height=' + height + ',resizable=0,scrollbars=yes,menubar=no' ); } </SCRIPT> </head> <body onload="javascipt:displayWindow('http://wp.pl',300,200)"> nasz strona </body> </html> odrazu zaznaczam ze nie jestem autorem tego skryptu. skopiowałem go z jednego z kursów ![]() ![]() -------------------- warsztat: w2k3 | apache 1.3.9 | php 4.3.5 | mysql 4.0.15 | mercur mail sever 4.1 | editpad lub notatnik
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam dzieki za ten skrypt on działa ale wolał bym czysty skrypt php wiec jak ktos go posiada niech go umiesci.Pozdrawiam
-------------------- NO TO HOOP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale w php nie mozes otworzyć owych okienek u klienta. bo php jest wykonywane po stronie serwera. jedeyne co tu mozesz zrobić to skorzytac z tego skryptu co ci dałem i tylko w php zmieiać adres stronki która się ałduje
![]() -------------------- warsztat: w2k3 | apache 1.3.9 | php 4.3.5 | mysql 4.0.15 | mercur mail sever 4.1 | editpad lub notatnik
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 09:29 |