![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcę na swojej stronie wykonać mapę witryny. Wiem, że jest sposób na zrobienie tego za pomocą kodu:
Ale jest taka sprawa, że chcę, aby robiło mi to automatycznie. Korzystałem z takiego kodu:
Ale to mi pokazuje takie coś: Kod panel/dane.php katalog/dostep.php katalog/glowna.php katalog/kontakt.php katalog/mapa.php katalog/medbooki.php katalog/news.php katalog/onas.php katalog/regulamin.php A ja chcę takie coś: Kod Filmy Anime Dramaty Fantasy Horrory Komedie Sensacyjne Seriale Thriller Wojenne XXX Z odnośnikami. Proszę o pomoc ![]() Z góry dziękuje. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedno nie ma praktycznie zwiazku z drugim. Mapa strony to mapa strony, menu, o to Ci chyba chodzi widząc po kodzie. Zwyczajnie robisz <a href="horror.php">Horrory</a>
Bynajmniej tak Cię zrozumiałem. PS O teraz 666 post ![]() Ten post edytował MateuszScirka 26.11.2009, 20:10:11 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o mapę strony, ale w takim wyglądzie jaki podałem
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a gdzie masz zapisane te nazwy podstron??
spróbuj je wyłuskać za pomocą explode lub preg_match -------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]()
|
|
Nazwy podstron mam w zmiennej $_GET
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mógłbyś podać więcej szczegółów??
jakieś większe fragmenty Twojej strony?? -------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]()
|
|
A co byś dokładnie chciał wiedzieć?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
A Ty chociaż wiesz czym się różni sitemap od menu? Bo mam wrażenie że nie, skoro na górze piszesz o pierwszym (urlset) a potem walisz Filmy, Anime Dramaty
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
To co mi radzisz?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Zobaczyć jak tworzysz linki. Czy są to linki statyczne, czy są może generowane przez jakiś skrypt i na podstawie źródła danych jakiego używasz, wygeneruj je a potem uzupełnij w pętli lub pętlach odpowiednie pola wymagane przez specyfikację sitemapa.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Generowane. Zmienna $_GET
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:35 |