Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Spory problem z phpBB v1.7 by Przemo
kpjeziorak
post 17.03.2004, 22:39:05
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam
Mam bardzo denerwujacy problem z forum phpBB, - aby ogladac forum trzeba sie zalogowac, z tym wszystko jest ok, posty takze mozna pisac, ale problem jest powazny:

Gdy na forum przebywa wiecej niz jedna osoba, automatycznie wszyscy sa wyrzucani z forum. Gdy jest tylko jedna osoba, takze jest wyrzucana ale po dluzszym czasie przebywania. Jezeli chodzi o to drugie, to zapewne jest tak, ze podczas przebywania jednej osoby loguje sie nastepna i gdy ta pierwsza probuje cokolwiek zrobic jest wyrzucana. Wiem, ze troche namieszalem, ale mam nadzieje, ze mnie ktos zrozumie:) Wiec co robic? Prosze o pomoc.

--------------------
Jeziorak-Iława.pl
www.jeziorak-ilawa.pl
krystian@jeziorak-ilawa.pl
Go to the top of the page
+Quote Post
Ive
post 18.03.2004, 18:19:13
Post #2

-----

a próbowałeś reinstalować forum? [jeśli nie to ja bym najpierw zrobił sobie zrzut bazy a potem zreinstalował je ;] ]
+Quote Post
kpjeziorak
post 18.03.2004, 19:34:44
Post #3

-----

Nom, zobacze moze pomoze, ale juz raz probowalem i nie moglem zaimportowac tabel do bazy, gdyz po instalacji byly one juz w bazie - tyle, ze puste, jak to jest przy nowej instalacji forum... - wiec nie wiem, czy admin moze jakos zmienic w ustawieniach MySQL`a bym mogl nadpisywac tabele podczas importowania. Wiecie cos na ten temat, czy admin moze mi zmienic w ustawieniach, bym mogl to zrobic?

--------------------
Jeziorak-Iława.pl
www.jeziorak-ilawa.pl
krystian@jeziorak-ilawa.pl
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 5.07.2025 - 23:14