![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o oszukanie tego skryptu -> http://filtr.org/ajax/
Poniższy skrypt miał by za zadanie głosować dowolną ilość razy ograniczoną ilością bramek proxy. Nie rozumiem dlaczego skrypt tego nie robi, bo wprowadzane dane są właściwe, gdy ręcznie wprowadzam do bramki proxy wskazany adres wszystko jest OK, natomiast za pomocą cURL nie mogę tego obejść. Oto kod (liczę na Waszą pomoc):
Ten post edytował amii 26.11.2009, 10:15:40 -------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
średnio lubimy tu ludzi którzy chcą obchodzić zabezpieczenia.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat Chodzi mi o oszukanie tego skryptu Cytat średnio lubimy tu ludzi którzy chcą obchodzić zabezpieczenia. Wszystko w temacie.Zamykam. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:31 |