![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Sciagnelem sobie spakowany skrypt ze strony www.skrypty.webpc.pl. (jest to akurat ksiega gosci "sanneo") rozpakowałem, ale nie wiem co dalej. Mam zainstalowana joomle 1.5. Gdzie mam umiescic te wszystkie pliki?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 5 Dołączył: 12.12.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ściągnij sobie może jakąś księgę gości dedykowaną do Joomli, bo rozumiem, że chcesz ją właśnie uruchomić "na niej".
http://www.joomla.pl/component/option,com_...,112/Itemid,66/ Tutaj coś jest. Instalacja to gdzieś się wchodziło w Panel Administracyjny > Moduły czy jakoś tak i tam będzie instalacja. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Sciagnelem sobie z tej strony jaka mi podales. Wchodze w panel administratora chce instalowac ale nie wiem jakim plikiem mam to zrobic bo to co pobralem rozpakowalem ale jest tam duzo plikow i folderow?? Co zrobic??
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 12 Dołączył: 16.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat nie wiem jakim plikiem mam to zrobic bo to co pobralem rozpakowalem ale jest tam duzo plikow i folderow?? Co zrobic?? O przeczytać pliku readme.txt to już nie łaska ? |
|
|
|
|
|
|
|
Łatwo powiedziec, mondrala sie znalazl. Jestem nowicjuszem i zazwyczaj nie ma pliku "readme" albo jest po angielsku. Moze wytlumaczysz mi to po polsku??
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 12 Dołączył: 16.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ech, trzeba wykazać choć trochę chęci, zainteresowania, jak widać nie każdy programistą zostać może.
specjalnie dla ciebie ściągnąłem EasyBook 1.1. ISO Hit! ze strony http://www.joomla.pl/component/option,com_...,112/Itemid,66/ Rozpakowuje pliki i proszę mam plik readme.txt (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! Cytat 2. Installation-Instructions: --------------------------------------- 2.1 --- The installation for the german Easybook version is configured by default. The only thing you have to do is to install the zip-file JOOMLA_com_easybook_1.1_stable_easy-joomla.zip using the Componentinstaller in the Joomla!-Backend. 2.2 --- To install the english version of the Easybook, you'll have to unpack the zip-file JOOMLA_com_easybook_1.1_stable_easy-joomla.zip and rename the existing .xml-file it for example into easybook.xmlde. After that you'll have to rename the easybook.xmlen into easybook.xml and zip all the files and folders. Now you can install the zip-archiv using the Componentinstaller in the Joomla!-Backend. Naprawdę bardzo trudny angielski... ale odpalasz tłumacz google i masz : jak coś to link: http://translate.google.pl/translate_t?cli...a=N&tab=wT# Cytat 2.1 Instalacji wersji niemieckiej Easybook jest domyślnie skonfigurowany. Jedyne co musisz zrobić, to zainstalować plik zip JOOMLA_com_easybook_1.1_stable_easy-joomla.zip przy uzyciu Componentinstaller w Joomla!-Backend. 2.2 Aby zainstalować angielską wersję Easybook, musisz rozpakować plik zip JOOMLA_com_easybook_1.1_stable_easy-joomla.zip i zmień nazwę istniejącego. XML to na przykład na easybook.xmlde. Po tym będziesz musiał zmienić nazwę easybook.xmlen w easybook.xml zip i wszystkie pliki i foldery. Teraz możesz zainstalować przy pomocy archiwum ZIP Componentinstaller w Joomla!-Backend. Uff jakie to męczące ! Razem znapisaniem tego posta zajeło mi 1,5 minuty ! Ech urobiłem się po pachy aż ide spać |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 18:31 |