![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam sobie kod:
<?php $conn = mysql_connect("xxx","xxx","xxx"); mysql_select_db("xxx"); if (mysql_errno()) { echo mysql_error() . ": " . mysql_errno() . "<br>n"; exit; } $query = "SELECT user FROM matryca group by user"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); $num_rows = mysql_num_rows($result); for ($i=0; $i<$num_rows; $i++) { $wiersz = mysql_fetch_array($result); echo "<br />"; echo "<td>".$wiersz["user"]."</td>"; echo "</td>"; } $query = "SELECT usersl, logi, badi, inne FROM Dane order by usersl"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); $num_rows = mysql_num_rows($result); for ($i=0; $i<$num_rows; $i++) { $wiersz = mysql_fetch_array($result); echo "<td>".$wiersz["usersl"]."</td>"; echo "</td>"; } ?> Chciałbym w jakiś sposób porównać wynik z query 1 tak aby do każdego unikalnego "User" odnalazł pasujące dane z query 2 i wyświetlił dane w postaci identycznych rekordów. Czyli dla User z bazy 1 znalazłem "jakieś" rekordy które zawierają sie w query 2 dla dla User z query 1. Podobne rozwiązanie zrobiłem MYSQL ale interesuje mnie rozwiązanie w PHP. Kompletnie nie wiem jak się za to zabrać ![]() Dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:18 |