![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wiem że pewnie bardzo banalne pytanie, ale dopiero co zaczynam robić strony na div'ach i chciałbym wiedzieć jak zrobić żeby pisząc w ramce "treść" ramka "menu" rozciągała się i żeby tło w ramkach nie było takie krótkie jak tekst tylko dłuższe. Pokaże to na obrazkach. Może będzie bardziej zrozumiale. Tak chciałbym żeby było: ![]() A tak jest: ![]() Z góry dziękuje za pomoc -------------------- Krzysztofperkowski.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
min-height, a dla IE hack: http://olaszewski.freehostia.com/?id=19
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma innej możliwości ?
Przyznam że ta to trochę taka sobie -------------------- Krzysztofperkowski.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
ja to taka sobie? IMHO najlepsza jaka jest...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok w takim razie trzeba korzystać z tego, lepsze to niż nic.
Dzięki za pomoc. Wstawiłem na stronę i daje radę. Może przyda się temat. Ten post edytował kps 24.11.2009, 16:09:20 -------------------- Krzysztofperkowski.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 21:57 |