![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem, a mianowicie mam plik: faq.php zawartość:
I jak wchodzę przez www w ten plik do wyskakuje mi jeden link i w nowym adresie wyskakuje mi zawartość tego zapytania. I teraz moje pytanie jak zrobić aby w pliku faq.php dodać więcej wpisów czyli np. <a href="?subtopic=faq&problem=haslo">Hasło</a> i żeby w adresie ?subtopic=faq&problem=haslo wypisywało tylko jego zawartość. Zrozumiał ktoś? Proszę o pomoc i pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 5 Dołączył: 30.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumie że gdy link masz ?subtopic=faq&... ładowana jest automatycznie zawartość pliku faq.php a reszta określa który dokładnie element tego pliku ma być załadowany.
Proponuję rozwiązanie oparte na case:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie korzystam już z tego skryptu co przedtem i nie chce działać, pomógł by mi ktoś zastosować ten sposób na nowej stronie?
Ten post edytował KamCiu 14.04.2010, 14:05:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Kpisz ?
Albo przeczytaj kurs i sam to zrób , są to podstawy. Albo daj ogłoszenie w giełdzie ofert. Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 23:28 |