![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam całą stronę zawartą pomiędzy <div id="glowny"><div>Reszta strony</div></div> i teraz mam pytanie jak mogę cała stronę wyśrodkować? znalazłem ze trzeba marginesy na auto ustawic ale nie działa
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dajesz <center> przed <div id="glowny"> i </center> po </div>. I cala strona wysrodkowana ;P
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To przecież nie działa
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to daj do diva align= center i wywal position absolute , operuj na marginach a absolute uzywaj tylko gdy na prawde musisz
Ten post edytował MateuszScirka 23.11.2009, 17:41:06 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro to jest dział CSS to skąd tu propozycje jakiś center, albo align=center??
Abyś mógł wycentrować jeden element w drugim: 1. ten centrowany musi mieć jakąś szerokość - centrujesz jego samego 2. kontener ma ustawione wyśrodkowanie zawartości
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam całą stronę zawartą pomiędzy <div id="glowny"><div>Reszta strony</div></div> i teraz mam pytanie jak mogę cała stronę wyśrodkować? znalazłem ze trzeba marginesy na auto ustawic ale nie działa
skoro już masz position:absolute to i tą drogą dam Ci inne rozwiązanie dla tego div z id=glowny (gdzie rozumiem że w stylach to chyba u Ciebie to samo co #Table_01 - mało konsekwentnie napisałeś ;p
-------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:57 |