![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam przy instalcacji webleague na yoyo.pl napotkałem taki problem otóż nie wiem jakie parametry mam wpisac jaką ilośc pól oraz dodatkowa konfiguracje. W instrukcji był taki fragment. Z góry dzięki za pomoc
Ten post edytował jarzyslaw 23.11.2009, 16:12:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem pytania, szczególnie, iż brak struktury bazy.
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wkleiłem po prostu fragment z instrukcji. W pierwszej części tego co trzeba dodać do jednego z plików. Wprowadziłem parametry dany i wrzuciłem na serwer. Problem ma z ta drugą częścią, Z bazy danych wcześniej usunąłem wszystkie tabele
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wkleiłem po prostu fragment z instrukcji. W pierwszej części tego co trzeba dodać do jednego z plików. Wprowadziłem parametry dany i wrzuciłem na serwer. Problem ma z ta drugą częścią, Z bazy danych wcześniej usunąłem wszystkie tabele Napisz lepiej w ogóle co to jest, poza tym jak ma cokolwiek działać jak tabele z bazy pousuwałeś ? -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
przez panel administracyjny bazy
![]() Chodzi mi o zainstalowanie skryptu WebLeague. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też mam ten problem podałem prawidłowe dane do bazy i nic wyskakuje tylko okienko tworzenia konta admina jak podam nick i pass kliknę submit to nic się nie dziej a powinno tworzyć tabele. Poproszę o rady.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:53 |