![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam dziwny problem dot. IE ... ale od poczatku. Pisze serwis spolecznosciowy, testowalem go w FireFox'e gdyz go uzywam na codzien. Koncze serwis i zaczalem testy w IE - pod wzgledem zgodnosci CSS itp...
No i mam taki kod:
W FF wchodze na profil uzytkownika, pisze wiadomosc, wysylam i wszystko jest ok, w Operze i Chrome rowniez ... robie to samo w IE i wysylane sa dwie wiadomosci... wiec zaczynam "badac" skrypt... no i wykomentowalem linie:
no i wtedy w ogole nie wysyla wiadomosci... przejrzalem caly skrypt, ponizej tego kodu nie jest wykonywane ani razu zapytanie INSERT, ani UPDATE ... wie ktos moze co jest nie tak? (uzywam WebServa) //------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Eh, problem rozwiazany... dotyczyl on pola <form> ... i mojego submita:
uzycie takiego inputa, pod IE 2-u krotnie submituje <form'a> ... wie ktos jak mozna to zrobic w inny sposob, zeby wszystko bylo ok? (oczywiscie z uzytem type=image) Ten post edytował nospor 23.11.2009, 09:25:52 -------------------- Pomogłem? Kilknij "Pomógł"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 29 Dołączył: 18.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najprościej to olać pole typu image i ostylować CSS-em będzie ten sam efekt i bez js-a
-------------------- Kto rano wstaje ten leje jak z cebra.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
problem nie ma zadnego związku z mysql... przenosze
Cytat wie ktos jak mozna to zrobic w inny sposob, zeby wszystko bylo ok? (oczywiscie z uzytem type=image) No to wywal teonclick="form.submit()" image sam w sobie jest submitem i nie trzeba go sztucznie "pobudzac" -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:06 |