![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 9 Dołączył: 6.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój problem polega na tym, że naskrobałem sobie skrpycik - bilioteczkę, która odpowiada za wyświetlanie losowych reklam. Problem polegał na tym, że w wybranym miejscu miały pokazywać się także reklamy prywatnych klientów.
Dodając za pomocą formularza kod reklamy wyglądający w następujący sposób:
w bazie danych pojawia się tylko komentarz z wymiarami. Wygląda to tak, jakby skrpyt interpretował zawartość zmiennej $_POST. Próbowałem dla sprawdzenia zapisywać zawartść zmiennej $_POST do pliku, ale rezultat był taki sam. Próbowałem także formularza z parametrem mutlipart, ale także bez większych efektów. Pytanie: Czy jest w stanie ktoś mi pomóc, aby cały skrypt reklamy google był dodawany do bazy danych? Ponawiam pytanie. Prosze adminów aby nie mieli mi tego za złe, ze pisze kolejnego posta, gdy tylko ktos odpisze proszę o usuniecie tego konkretnego ponowienia tematu. Dziekuję. Ten post edytował Quider 23.11.2009, 21:50:00 -------------------- www.quider.pl <- moja prywatna strona
Pomogłem? Kliknij Pomógł |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:54 |