![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!
Posiadam dwie tablice z obiektami. Całą tablice dzial chciałbym umieścić w tablicy links w ten sposób, aby w przypadku kiedy sciezka się zgadza to wrzucam obiekt do ->next i jesli do sciezki z tego obiektu pasuje jakas inna z tablicy dzial to tez przydzielam do next aktualnego obiektu itd.
A oto to co udało mi się wymyśleć przez cały dzien:P |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 6 Dołączył: 23.02.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic nie zrozumiałem : p
Spróbuj wytłumaczyc jeszcze raz to spróbuję Ci pomóc. -------------------- Sygnaturka comes here.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jak mówiłem cały dzien nad tym myśle
![]() ![]() Najlepiej zajrzeć w kod i bedzie wszytsko wiadomo ![]() Więc tak: -Mam dwie tablice: w tablicy links mam obiekty które w -> show() posiadają jedną tablice. Tablica zawiera obiekty które posiadają w -> show() wiecej niz jedną tablice -tablice w ->show() to sciezka gdzie ma być umieszczony ten obiekt. -np $links[0]->show()[0] // bo tylko tablica 0 istnieje $dzial[n]->show()[0] // zero bo sprawdzam czy pierwsza tablica jest taka sama ![]() ![]() ![]() -jesli wszytsko jest ok to cały ten obiekt dodaje do tablicy ->next -następnie sprawdzam czy obiekt który przed chwilką dodałem czy do niego nie mogę przyporządkować kolejnych obiektów z tablicy dzial -itd |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:51 |