![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam film ściągniety z netu, który odtwarza się za pomocą Windows Media Player. Jak go mogę zapisać na dysku?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam film ściągniety z netu, który odtwarza się za pomocą Windows Media Player..... Jak go mogę zapisać na dysku?... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Źle się wyraziłem. Po ściagnieciu po prostu od razu sie odtwarza i jak go zamkne to nigdzie go nie mogę potem znaleźć
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to moze przy opcji sciagania w przegladarce
wybierz opcje zapisz a nie odtworz : > |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapewne robin5hood chodzi o zapisywanie dowolnego filmu jaki da się obejrzeć w necie?? - skoro nie działa normalnie zapisz jako??
podaj stronę to dam Ci przepis przy wykorzystaniu Live HTTP Headers - a jeśli nie będą potrzebne zapamiętane ciasteczka to prześlę linka... -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
sciągam stąd http://hotfile.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:28 |