![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej
mam formularz a w nim pola te pola są w pętli np. 10-krotnej. W pola desc[] wpisuje wartość netto, w pole vat[] stawkę podatku vat. Teraz chce by po wysłaniu takiego formularza zgrupowało mi wartości przy stawce np. 7% i stawce 22%. Mam pomysł ale wydaje mi się on nie optymalny:
PS. poza tym w pole vat[] użytkownik ma możliwośc wpisania dowolnej stawki vat Czekam na propozycje rozwiązania mojego problemu -------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do sumowania wszystkich wartości w tablicy http://pl2.php.net/manual/en/function.array-sum.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko ze ja nie chce sumac wsystkich
tylko grupowac je dla danej wartosci tablicy vat[] -------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dalej to juz pikus... robisz nowym forechem... zaleta to ze bedzie Ci grupowal kazda stawke vat... jaka bedzie -------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]()
|
|
nie rozpoczne nowego watku bo kontynuuje prace nad tym foemularzem
teraz mam tylko pytanie dlaczego ten kod :
działa pod firefoxem, operą a po IE wywala błąd "nieprawidłowy argument" dla obj.removeChild(objs[ i ]) - jak z tego wybrnąc ![]() -------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:30 |