![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witajcie
mam problem z data w php, posiadam zainstalowany Wordpress 2.8.6 z tlumaczeniem polskim, mam theme który jest kalendarzem, i w nim jest linijka ktora pobiera aktualny miesiac i wyswietla jego nazwe moj problem polega ze wyswietla november 2009 i nie wiem jak spolszyc nazwe misiąca dla tego przyklad. Prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Panie ścirka chyba sobie jaja robisz
![]() Ten post edytował cojack 21.11.2009, 23:25:19 -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehehehe.... tak coś czułem że może być taka funkcja ;P
Ten post edytował MateuszScirka 21.11.2009, 23:39:53 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie działa, teraz kombinuje jak moge przełanczać miesiące do przodu albo do tyłu caly plik który steruje kalendarzem to:
I teraz tak linijka która wyświetla w szablonie aktualny miesiąc to: Linijka która sprawdza aktualny miesiąc to: Doszedłem ze jeśli chce wyświetlić kolejny miesiąc musze dodać coś takiego: Czy da się zrobić jakoś ze miedzy h3 bedzię link "następny miesiąc" lub "poprzedni miesiąc" który doda albo odejmie 1 month do aktualnego miesiąca? próbuje ale mi nie wychodzi bardzo prosze o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:02 |