![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki mały problem. z Php i mysql mam do czynienia od bardzo niedawna i mam takie oto zapytanie do was:
Za nic nie chce mi wyświetlić wartości podanej w kolumnie ranga dla określonego użytkownika. Nie wyświetla po prostu nic. Dzięki z góry za pomoc ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysql_fetch_array <- wartości pól zapisywane są do tablicy.
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety dalej nei działa ;/ już męczę się z tym ze 2 godziny. Może źle przypisuję wartość zmiennej $login?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 31 Dołączył: 23.02.2009 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj ten kod, zobaczysz jaką tablice zwraca Ci fetch_array i czy w ogóle zwraca jakąś wartość.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie powinno byc zamiast:
$zapytanie = "Select 'ranga' FROM users WHERE user_login = '$login'";
-------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]()
|
|
Niestety, pierwszy ze sposobów nie zwraca nic.
Drugi, ostatni przy usunięciu znaków ' zwraca błąd: Kod Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/radioclub/domains/radioclub.pl/public_html/001/funkcje.php on line 19 //edit Zrobiłem. ![]() ![]() Ten post edytował hubik07 21.11.2009, 15:11:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:38 |