![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 500 Pomógł: 1 Dołączył: 29.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jeszcze raz
Wyniki jednej tabeli wyświetlam w ten sposób
I teraz co zrobić aby po wciśnięciu odnośnika "Zatwierdź" wybrany rekord został przeniesiony do innej tabeli? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W twoim wypadku odnośnik musi "mówić" skryptowi o który wiersz ci chodzi, może na przykład przekazywać id. Potem pobierasz je za pomocą $_GET i wstawiasz do innej tabeli poprzez INSERT.
Ten post edytował Blame 20.11.2009, 22:18:11 -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 4 Dołączył: 7.02.2009 Skąd: pless Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu masz pętlę która przeniesie dane, przekazanie co i gdzie to myślę, że sam zrobisz, możesz usunąć funkcję iconv jeśli nie zmieniasz kodowania.
Ja takie coś napisałem jak przenosiłem dane z PHP-Fusion do własnego skryptu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
o czym Ty patryk czlowieku piszesz? Ty jesteś chyba jakiś upośledzony?!
Lirdoner robisz to mniej więcej tak jak Ci powiedział Blame, czyli:
robisz sobie taki plik zatwierdz.php i w nim: a później to już chyba wiesz co dalej zrobić z tym Nickiem ![]() Ten post edytował cojack 21.11.2009, 00:07:11 -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:26 |