![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Posiadam galerię lightbox. Problem w tym, że gdy otwieram duże zdjęcie, które jest na dole strony, pod grafiką stopki pojawia się białe pole. Jak to naprawić, można "lightbox przesunąć do góry"? Link Przykład (otwórzcie dolne zdjęcie). Zdjęcie ![]() -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, a u mnie wygląda to tak:
![]() -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
u mnie wszystko wygląda ok, nie wiem w czym problem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do końca dobrze pojawia się chyba tylko w Operze.
Pamiętam, że też miałem problem z lightbox'em, zmieniłem go na jQuery lightbox (tam też chyba była jedna rzecz do poprawy, ale niewielka, związana z centrowaniem w pionie). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W niektórych przypadkach robi to się jeszcze niżej -> opera 10 i 9.5
A jak można to poprawić? -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 17:02 |