![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym zrobić takie menu, aby po najechaniu na któryś przycisk pod nim, pokazałyby się dwa, trzy link (ale same linki). Zrobiełm menu, ale kompletnie nie wiem jak zrobić aby pod przyciskiem pojawiały się te linki.
-------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Mała podpowiedź, zastanów się może nad usunięciem tabelki. W tabelkach przedstawia się dane tabelaryczne, nie "kroi" strony.
Ten post edytował Daiquiri 19.11.2009, 12:29:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, dobrze. Dzięki.
Ale teraz, chciałbym, aby te linki wyświetlały się po środku obszaru pod przyciskiem. W tej chwili, linki zaczynają się wyświetlać od przycisku na który najechałem, do końca. A chcę, żeby środek wszystkich linków był pod danym przyciskiem. Mój kod:
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic nie przychodzi mi do głowy ale możesz po prostu pokombinować z marginami.
-------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
![]() Dla zobrazowania -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Przecież po to masz CSS, żeby zmieniać wygląd masowo
![]() @down Nie rozumiem Ten post edytował Daiquiri 19.11.2009, 20:29:50 |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem czemu, ale -100...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 09:53 |